Helyzet jelentés...

Elkezdtem írni, egy összefoglaló helyzet jelentést, nem csak a zenével kapcsolatban, hanem úgy mindent összevetve... De aztán rájöttem, hogy kicsit több időre lenne most szükségem, ezért, nagy vonalakban leírom, hogy mik várhatók a jövőben, mi a helyzet most és mi az ami még csak gondolat.:) Az albumra már 6 szám kész van, 2 klip is leforgott úgy, hogy még csak meg sem jelent, szóval nincs pause, csak minimális belassulás. Az album jelszava, bár az előző albumokra is rá lehetne húzni "Ha szembe mész az árral az már fél győzelem." Még mindig 100% -ig saját zenék és minden munkálat a csapatunkhoz köthető. 

Lesz mindenféle témában, hangulatban... Ez például talán a legpozitívabb... Amúgy eskü így gondolom, ahogy a trackben is van. Ha mindenki elérné ezt amit szeretne, vagy többször lenne siker élménye, akkor talán, többen elülnének a picsába... Persze ez csak fikció, de a gondolattal el lehet játszani...:) Az albumon, természetesen folytatás is lesz, az egyik legnépszerűbb track a "Csak annyit tudok...." -nak, amely még a Libertad albumon volt megtalálható. Ennek terveztem egy második felvonást, amit remélem, hogy annyian meglesnek, letöltenek és megosztanak mint az elsőt. A különbség talán annyi, hogy ez jobban megalapozott... Életem első trackje is ilyen témában íródott és azt követte még jó néhány, de nyilván volt olyan sztori ami rendesen megbukott... A trackeket sosem bántam meg, mert utána mikor hallgattam, mindig az aktuális lány jutott eszembe, és a hallgatóknak is bejött.

A második rész egy olyan csajszinak fog szólni, akiről a mindennapjaim szólnak, már egy jó ideje... Szeretem őt és jó vele lenni, még a legunalmasabb vasárnapon is... Volt olyan barátnőm, akiből 2-3 óra elég volt egy napra, aztán másnap volt, hogy nem is ütköztünk, mert nem hiányzott a búrája, de ez a lány más... Minden nap amikor felszáll a buszra, már akkor hiányzik és mindig a másnap délutánt várom, hogy újra láthassam. De ami a legszebb és talán a legfontosabb, hogy ezerrel tudom nyomtani mellette a zenét is, mert nem gátol benne... A fellépésekre velem jön, sőt ha úgy van még a videó felvételeket is ő készíti...:) Tervezünk egy videót rajzokból, bár még nem tudom, hogy mi lesz belőle, de abban is segít, hiszen a figurákat ő rajzolja meg én egy kicsit meg effektelem, hátteret vágok nekik és voálá, mintha életre keltek volna... ez is az újításaink egy ötlete, bár tudom, hogy hasonló jellegű rajzos animációs témát már jó páran csináltak, de majd meglátjátok, hogy ez egy kicsit más lesz. Ízelítőnek feldobok egy képet, hogy eltudjátok képzelni, hogy miről is van szó.

Libertad rajz_.jpgÉs egy kis üzenet a végére: Szia szerelmem, tudom, hogy olvasod! <3 :)

www.erhid.com

Történetek szituk álmok és a tervek...

süti beállítások módosítása